Not a member?

Want to create a FREE profile?

Om os

ER DIT AFFALD PENGE VÆRD?

 

Aflever dit affald online.

Affaldsbørsen.dk er markedspladsen, hvor du lettest, hurtigst og billigst kommer af med dit affald. Og er det ekstra godt sorteret, er der ekstra gode penge at tjene

Få den bedste pris

Affaldsbørsen.dk er Danmarks nye online-markedsplads for alle virksomheder, der skal af med eller vil modtage affald. Når du sætter din virksomheds affald i udbud på Affaldsbørsen.dk, får du kontakt til flere aftagere og kan dermed forhandle de bedste vilkår eller den bedste pris. Generelt gælder det, at jo bedre dit affald er sorteret, desto flere penge kan du spare eller tjene. Affaldsbørsen.dk er 100 % uvildig og skaber kontakt mellem tusindvis af udbydere og aftagere i Danmark og udlandet 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Alle former for affald

På Affaldsbørsen.dk kan du udbyde eller aftage alle former for affald og restprodukter, f.eks. bygge- og anlægsaffald, affaldstræ, elektronikskrot, metaller, bildæk, jord eller gylle. Affaldsbørsen.dk er et kontaktsite, der knytter udbyder og aftager sammen og giver mulighed for at forhandle bl.a. pris og leveringsbetingelser. Det er vores målsætning at udbyde 95 % af alle affaldstyper. Vil du udbyde affald på Affaldsbørsen.dk uden for kategori - så kontakt os her. Er du i tvivl om, hvilken kategori dit affald hører under, så læs her.

Aftagerne kontakter dig

På Affaldsbørsen.dk finder du nemt den rigtige aftager til dit affald. Udbyder du din virksomheds affald på Affaldsbørsen.dk, skal du ikke bruge tid på at ringe rundt til mulige aftagere. På Affaldsbørsen.dk kommer aftagerne til dig.

Får din virksomhed den bedste pris for jeres affald?

Når du sætter din virksomheds affald i udbud på Affaldsbørsen.dk, får du kontakt til flere forskellige aftagere og dermed mulighed for at få de bedste vilkår eller den bedste pris.

Aftag affald

Skal du bruge et affaldsprodukt, er Affaldsbørsen.dk en oplagt markedsplads for dig. Her finder du let alle de udbydere, du kan komme i kontakt med - oven i købet geografisk inddelt.

Gør en forskel - for miljø og økonomi

Affaldsbørsen.dk gør en forskel både for din virksomheds økonomi og miljøet. Usorteret affald har ingen værdi, forurener miljøet og optager plads, hvorimod sorteret affald kan sælges og genanvendes. Jo bedre dit affald er sorteret, desto bedre pris kan du forvente at få - til glæde for både miljø og økonomi.

Affaldsbørsen - både stort og småt

Du kan udbyde dit affald på Affaldsbørsen.dk, uanset om du har meget eller lidt. Vi har intet minimum- eller maksimumkrav.